Mail ons:

Blog

Ook netwerken? KLIK HIER!

29-08-2017

Thuistandarts.nl zoekt jou!
Thuistandarts zoekt contact met sociale zorgverleners voor het opbouwen van een netwerk van mobiele mondzorg. Wij zijn op zoek naar tandartsen en mondhygiënisten die het hart op de goede plaats hebben en ook vinden dat er aan de mondzorg voor hulpbehoevenden veel verbeterd kan worden. We hebben het dan over die patiënten die om wat voor reden dan ook niet meer zelf naar de praktijk kunnen komen. Met een netwerk van mondzorgverleners kunnen we voor die patiënten het verschil maken en de kwaliteit van leven verbeteren.

Wij zijn op zoek naar mondzorgverleners in Nederland die op dit moment actief zijn in zorginstellingen. Het zou super zijn als je je nu inschrijft in onze database van mobiele mondzorgverleners. Hiermee maken we samen een netwerk en kunnen we elkaar versterken en ondersteunen.

Werk je in een praktijk en zou je op periodieke basis een dag als mobiele tandarts willen werken? Of ben je gediplomeerd tandarts of mondhygiëniste en zoek je werk als mondzorgverlener? Maak je nu bekend bij ons! Stuur een mail naar info@thuistandarts.nl en we nemen contact met je op.

Reageer