Mail ons:

Webshop

Unieke mondzorgproducten

U kunt via Thuistandarts voordelig uw mondzorgproducten bestellen bij Kiesrijk.nl. Regelmatig adviseren wij mondzorgproducten die niet bij uw supermarkt of drogist verkrijgbaar zijn. Door een samenwerking met de webshop Kiesrijk.nl en een unieke verzamelorderservice kunt u goedkoop uw mondzorgproducten bestellen.

Thuistandarts heeft een handige lijst samengesteld met mondzorgproducten die kunt aanschaffen naar aanleiding van de intake. Deze kunt u hier downloaden:

Kortingscode

Als klant van Tandartspraktijk Waterkwartier kunt u bij Kiesrijk gebruikmaken van de volgende kortingscodes:

  • TPW
  • TPWV

Er worden dan geen verzendkosten berekend voor orders onder de €35,-. LET OP: u moet dan uw bestelling bij de praktijk ophalen.

U dient de codes twee maal in te voeren: De eerste keer bij KORTINGCODES (bij ieder product dat in de winkelwagen gaat) en de tweede keer bij MEDEDELINGEN op de pagina 'Bestelling voltooien'. Hierdoor weet KIESRIJK.NL dat u via onze praktijk uw bestelling plaatst.

Als er toch verzendkosten op uw rekening staan, kunt u nog GEEN VERZENDKOSTEN aanvinken!

Bezorging

Als service worden alle orders onder de €35,- door Kiesrijk verzameld en 1x per week, op dinsdag verzonden naar Tandartspraktijk Waterkwartier, Berkelsingel 120, 7201 BN Zutphen. Het kan zijn dat de bestelling er 2 dagen over doet. U kunt de bestelling ophalen met een kopie van de bevestigingsmail tussen 8.00 en 12.00 uur in onze praktijk. Als de bestelling groter is dan €35,00 verzend Kiesrijk het pakket direct naar uw adres.

Praktische Palliatieve Box (PPBox)

De Praktische Palliatieve Box is ontwikkeld door twee verpleegkundigen die werkzaam zijn in een hospice. De PPBox richt zich op de praktijk van het zorgen en biedt de mantelzorger of verzorgende hiervoor de materialen. Naast deze puur praktische kant zit er ook een laag onder het verzorgen. Vaak door het uitvoeren van praktische handelingen ontstaat er intimiteit en als dit nog mogelijk is komt hierdoor vaak ook een gesprek op gang. Wij wensen iedereen die te maken heeft met begeleiden en afscheid nemen van een dierbare in deze moeilijke periode zeer veel sterkte toe.

Voor instellingen die de PPBox in grotere aantallen willen kopen is er korting mogelijk. U vindt de informatie over het bestellen op de website van PPBox: http://www.ppboxzorg.nl

Extra service voor professionals

Als zorgprofessional kunt u via de mail aanvragen welke producten u voor uw cliënten kunt bestellen bij Kiesrijk.nl. Zie ook de Basislijst mondzorgproducten voor Instellinge. Als u wilt zien hoe u de producten gebruikt kunt u terecht op het blog van Janine Janssen.